dinsdag 10 november 2009

Miss Communicatie

Wat heb ik me geërgerd aan de informatie die ik via alle mogelijke kanalen voorgeschoteld kreeg. Vooral dan aan de tegenstrijdige informatie.

Zijn die whereabouts wel makkelijk in te vullen of niet? Is die procedure bij het TAS duur of niet? Zijn de straffen van Yanina en Xavier wel opschortend of niet? Hebben de spelers van Standard wel een prik tegen de Mexicaanse griep gekregen of niet? Werd er wel beslist om de spelers van clubs die Europees spelen te laten inenten of niet? Het is een welles-nietes spel tussen de specialisten ter zake. De ene verwijt de andere onzin te verkopen. En ik, onnozelaar die dat allemaal leest in de hoop een eigen mening te vormen, moet dat allemaal slikken.

En wat interesseert mij dat Veerle Dejaeghere huwelijksproblemen heeft, op hotel heeft moeten slapen maar nu bij haar zus ingetrokken is. Geen fluit. Maar ik krijg het wel te lezen in het wedstrijdverslag over de cross in Mol afgelopen zondag, willen of niet.

Ik lees op de website van mijn club dat er twee leden bijgekomen zijn. Ik zou beschaamd zijn om daar mee naar buiten te komen. Amper twee nieuwe leden. Of bedoelen ze het aantal nieuwe leden dat geen lidgeld hoeft te betalen?

Wat een toestanden allemaal. Ze kunnen allemaal de pot op. Omdat de kwaliteitsmedia mij toch niet slimmer maken lees ik voortaan de boekskes. Lichte lectuur waarvan je op voorhand weet dat de inhoud niet belangrijk is, dat je die niet hoeft te onthouden. Ik hoef er mij dan ook niet meer druk over te maken. Misschien lees ik dan wel dat het tussen Veerle en haar man terug koek en ei is.

2 opmerkingen:

pdb zei

"Mister Ieus"

Anoniem zei

waarschijnlijk bedoelen ze "overgekocht " met lidgeld van de "gewone jogger".
Hebben ze ook een siglet moeten aankopen ........wie zal het weten ?