woensdag 3 februari 2010

Dromen over...

Nog niet zo lang geleden hadden we het thuis over welke dromen we hebben. Ieder van ons vertelde over zijn of haar verlangens. Ik vroeg me af hoe mijn leven er zou uitgezien hebben moest ik begenadigd zijn geweest met één of ander artistiek talent. Grafisch kunstenaar, muzikant, acteur. Veronderstel dat ik de gave had om hierin uit te blinken. Zou ik mijn leven die richting ingestuurd hebben of zou ik voor een stabieler, minder risicovol bestaan gekozen hebben?

De vraag heeft zich nooit gesteld. Geen talent. Ik bewonder die mensen die wel gezegend zijn met die gaven en er resoluut voor gegaan zijn. Ik was dan ook danig onder de indruk van een jongedame. Niet alleen omdat ze er niet onaardig uitzag, ze droeg meestal van die salopettes waarvan ik me trachtte te verbeelden wat er onder die kledij verborgen zat, maar vooral omdat ze met amper duizend euro op haar rekening hier alles achtergelaten heeft om op een exotische locatie haar ding te doen: fotograferen en films maken.

Zij ziet het groots, ik eerder kleinschalig. Hier en daar duik ik samen met mijn fototoestel op en begin als een gek alles en iedereen te fotograferen. Sinds kort heb ik mijn eerste stappen in het filmen gezet. Met een bang hartje wacht ik de beoordeling van de specialisten ter zake af.


2 opmerkingen:

pdb zei

Winterbleus?

De kwaliteit van de beelden is zeer goed.
Wanneer het eerste crossfilmpje?

Unknown zei

al heel goed zo .Binnenkort een nieuwe filmmaker bij ! JFP-PRODUKTIONS