donderdag 29 januari 2009

Het hoofd

Wat een hoofd kan doen
Stemmen dwalen er in rond
En het lijf luistert

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik heb geen woorden voor het drama gebeurd te Dendermonde.Wat die ouders nu meemaken en voor de rest van hun leven dit mee dragen moet onmenselijk veel pijn doen. Ook de ouders van de dader...ik kan en mag me niet voorstellen dat mijn kind zoiets gruwelijks zou doen ...ook al hoor je stemmen in je hoofd waar ik me dan weer niet wil over uitspreken omdat ik daar niets van afweet en dit wil overlaten aan mensen die daar wel voor gestudeerd hebben.
Ik weet wel wat ik voel en dat is verdriet, je bent daar veel mee bezig, slaapt moeilijker in ,neemt je eigen kinderen en mijn onthaalkindjes eens extra vast, blij dat ze zoiets niet hebben moeten mee maken, waarom speelt het steeds door mijn hoofd...je draait de deur toch maar op slot hoewel je weet dat je niet steeds in angst kan leven maar toch geeft het wat meer een gevoel van veilligheid.
En ieder heeft recht op een eigen mening vind ik maar wat ik op de blog van het nieuwsblad heb gevolgd getuigd van weinig respect voor ieders mening en voor de getroffen ouders en kinderen want daar was onderling al een kleine oorlog aan de gang en daarom wou ik daar niets op kwijt hoewel ik daar ook even behoefte aan had.

Ik spreek hier als moeder maar ook als onthaalmoeke

moeke Lieve